Impresszum

A honlap tulajdonosa megtesz minden ésszerű erőfeszítést annak érdekében, hogy a honlapon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, az esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért azonban nem felel.
A honlap olyan linkeket tartalmazhat, amelyek más internetes oldalakra vezetnek, amelyek tartalmáért a tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlap tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme – a szabad felhasználás eseteit kivéve – csak a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően, Balatonszepezd Község Önkormányzatának előzetes írásos engedélyével használható fel.
Amennyiben egy adott elemhez (pl. szöveg, fénykép) más forrás van feltüntetve, a felhasználáshoz a szerző hozzájárulása szükséges.

A honlapon megtalálható önkormányzati hírek, közlemények, felhívások a forrás – azaz a www.balatonszepezd.hu vagy Balatonszepezd hivatalos honlapja – megjelölésével szabadon felhasználhatók, az abban található információk megváltoztatása nélkül.

Balatonszepezd Község Önkormányzatának előzetes írásos engedélye nélkül a honlap szerzői jogi védelem alatt álló elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban.

A honlap tulajdonosa:

Balatonszepezd Község Önkormányzata

Balatonszepezd, Árpád u. 27.

A honlapot tervezte és készítette:

Faddi Csaba

Tárhelyszolgáltató:

MAXER Hosting Kft.
+3612579913 | info@maxer.hu

Szerkesztés, lektorálás: Gilbert Erika

Fotók: Udvarházi Irén