Könyvtár látogatásának rendje

2021.05.11. keddtől a könyvtár nyitvatartási ideje a következőre módosul: kedd: 9-12-ig, péntek: 13-16-ig. A könyvtár épületébe csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy léphet be. A védettségi igazolványt minden alkalommal hozzák magukkal. 18 év alatti gyermek védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel együtt tartózkodhat a könyvtárban.

Bővebben

Vágányzári információ

2021. április 28-tól 2021. május 30-ig Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 29 [Budapest –] Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár – Balatonfüred és Lepsény – Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Bővebben

2021. évi TBC vizsgálatok (kis- és nagylétszámú szarvasmarha-állományok) ütemezéséről értesítés

Értesítés a Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Várpalota és Zirc járások területén a kis- és nagylétszámú szarvasmarha-állományok szarvasmarha gümőkór szempontjából történő minősítéséről és az állományok éves ellenőrző vizsgálata időpontjáról 2021. évben.

Bővebben

Szelektív hulladékgyűjtő zsákok átvétele

Balatonszepezd Község Önkormányzata értesíti a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a közszolgáltatási szerződéssel rendelkező, üdülőként nyilvántartott ingatlanhasználót megillető szelektív hulladékgyűjtő zsákok átvehetők 2021.04.22-től, minden héten csütörtökön 8:00 és 10:00 óra között a Bertha Bulcsu Közösségi Ház (Szegfű köz 1.) földszintjén.

Bővebben

Hulladékszállítási információk

Értesítem a lakosságot, hogy a hulladékszállítás 2021. április 12-ével kezdődő héttől szombati napon történik, a kiskukás szállítás esetében is. A településen a szelektív hulladék elszállításának időpontja minden hónap második szerdája. Üveg gyűjtésre külön szelektív hulladékgyűjtő konténerek állnak rendelkezésre a Sportpályánál (Dózsa György utca 14.).

Bővebben

Hulladékszállítás

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a HULLADÉKSZÁLLÍTÁS 2021. április 12-től kezdődő héttel CSÜTÖRTÖK helyett SZOMBATON, a kiskukás szállítás PÉNTEK helyett SZOMBATON történik.

Bővebben