Balatonszepezd Község Önkormányzata támogatást kapott a Balatonszepezd IV/I. ütem szennyvízcsatorná­zási munkák megvalósításához.Az érintett terület térké­pét szintén megtalálhatják honlapunkon. A beruházás teljeskörű megvalósítása 300 MFt bruttó költségbe kerül.

A támogatás 100%-os intenzitású, azaz lakossági vagy önkormányzati hozzájárulás nélkül megvalósítható.

A kivitelező kiválasztása közbeszerzési eljárás keretében megtörtént, a nyertes vállalkozó a Zalaegerszegi Hydrocomp Kft. lett. Kivitelezőnek a munkaterület 2016. október 24-én került átadásra. Az ajánlati felhívás szerint 2016. évben a 71-es sz. főúttal érintett csatornaszakasz építését kell a vállalkozónak elvégezni. A tervezett házi bekötések helyét a térképeken megtalálhatják. Kivitelező feladatát képezi, hogy a tényleges építési munkák megkezdése előtt az érintett ingatlan tulajdonosokkal a bekötések helyeit dokumentáltan egyeztesse. Ehhez kérjük együttműködésüket, előzetesen az önkormányzat e-mail címére (kovacsne.zankaph@widenet.hu) saját e-mail vagy mobil, vonalas telefonszámok megadásával. Az önkormányzat kivitelező részére az elérhetőségeket megküldi, így a szükséges egyeztetés lefolytatásra kerül. A kivitelezés várható ütemezését szintén a honlapon megtalálható ütemterven megtalálhatják.

Ajánlatkérői felhívásban a beruházás két ütemben valósul meg, I. ütem szerint a teljeskörű szennyvízcsatornázás befejezési határideje 2017. május 31., míg a II. ütem szerint a teljeskörű út-helyreállítási munkák 2017. szeptember 01. és október 31. közötti időszakban valósulnak meg. Az építési időszakban rendszeresen koordináció kerül lefolytatásra, ahol személyesen vagy levél formájában is jelezhetik a munkavégzéssel kapcsolatos észrevételeiket. A kivitelezőt a munkavégzéssel kapcsolatos közvetlen megkeresésre a hydrocomp@hydrocomp.hu e-mail címen vagy a 0692/550-680-as telefonszámon munkaidőben tehetik meg.

A munkák zavartalan lefolytatásához kérjük türelmüket, javaslatukat!

Balatonszepezd Község Önkormányzata