Hulladékszállítás

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a hulladékszállítás 2020. április 13-tól kezdődő héttel csütörtök helyett szombaton, a kiskukás szállítás péntek helyett szombaton történik.

Bővebben

Polgármesteri közlemény

Közfeladataim ellátása közben olyan szepezdivel kerültem közvetett kapcsolatba, aki később pozitív koronavírus teszt eredményt produkált.
Bővebben

MÁV Zrt. vegyszeres gyomirtási tevékenység

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely felügyelete alá tartozó pályahálózaton, permetező szerelvénnyel, UNIMOG gépjárművel és permetező gépkocsival vegyszeres gyomirtási tevékenység kerül elvégzésre.

Bővebben

Menetrendi információ

2020. március 30-tól a COVID 19 koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a belföldi és nemzetközi vonatok közlekedésében vasútvonalanként változások léptek érvénybe.

Bővebben

Felajánlások

Horváthné Szilvia, a Like ABC üzemeltetője, adománygyűjtést szervez az ajkai kórház részére, mely az esetleges koronavírus fertőzöttek befogadására van előkészítve. Részletekről a Like ABC-ben vagy a +36209135361 telefonszámon lehet érdeklődni.

Bővebben

Köszönet nyilvánítás

Amennyiben további védőmaszkra, kesztyűre van szükségük, kérem, jelezzék igényüket Törekiné Bardon Szilviánál (+36306328101) !

Bővebben