Lomtalanítás 2013

Értesítjük Balatonszepezd település lakóit és üdülőtulajdonosait, hogy a PROBIO ZRt.
LOMTALANÍTÁST szervez 2013. május 26. és május 27. között.

A lomtalanítás problémamentes, minél gyorsabb és tisztább lebonyolítása érdekében szükségünk van az Önök segítségére, ezért kérjük, hogy az összegyűjtött limlomot 2013. május 27-én reggel 7 óráig helyezzék ki saját ingatlanuk elé oly módon, hogy az a közlekedést ne akadályozza. Kérjük továbbá, hogy a kihelyezett limlom hulladékot, ahol lehetséges szelektáltan, anyagfajtánkként helyezzék ki, mert ennek révén nagymértékben segíthetik munkánkat. A hatékonyabb helykihasználás érdekében a bútorokat szétszerelve szíveskedjenek kirakni.

Nem lehet kihelyezni a lomtalanításkor kommunális hulladékot, építésből- bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, hulladékká vált gumiabroncsot, kerti, valamint zöldhulladékot, akkumulátort és gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat.
Elektronikus hulladék gyűjtése elkülönítetten történik. Az elektronikus hulladékot (TV, hűtőszekrény, mosógép, kisháztartási gépek, számítógép, villanymotor, bojler, stb.) az alábbi megjelölt helyre szállítani a következő időpontig:

Elektronikai hulladékgyűjtés helyszíne: Sportpálya Dózsa Gy. u. 14. (műhely előtti terület)
Elektronikai hulladék kihelyezés időpont: 2013. május 25.- 26.-án

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a lejárt szavatosságú, hulladékká vált gyógyszereket a gyógyszertárakban, a hulladékká vált gumiabroncsokat a gyártónál, kereskedőnél van lehetőség leadni.

A hulladék elszállítását költségtérítés nélkül, ingyen hajtjuk végre. A lomtalanítás napján az esetleges észrevételeiket, bejelentéseiket a 87/342-633-as telefonszámon tehetik meg.

Tevékenységünkkel segítsük elő környezetünk védelmét, és tegyünk meg mindent környezetünk tisztaságáért!

PROBIO ZRt.
Somogyi László
vezérigazgató